טיפול bcg

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

06/02/2013 | 08:32 | מאת: אביבית

שלום רב יש לי ידיד שמקבל טיפול בסרטן הערמונית על ידי שטיפות בחיידקי שחפת מול

06/02/2013 | 08:37 | מאת: אביבית

שלום רב יש לי ידיד שמקבל טיפול לסרטן השלפוחית על ידי שטיפות בתמיסה המכילה חידקי שחפת מוחלשים. Bcg. שאלתי היא האם זה מסוכן להיפגש איתו או להיות בסביבתו? הוא אמר שהוא צריך לחטא את השירותים לאחר מתן שתן אבל האם אפשר להידבק משחפת לאחר ששתיתי מבקבוק שהוא שתה ממנו או שהוא דיבר מולי במשך כשעתיים ונשם עלי? האם כדאי פשוט לא להיות בקרבתו עד שיסיים את הטיפול? תודה

06/02/2013 | 12:05 | מאת: BCG

הוא משמש לחיסון נגד שחפת.

בסרטן שלפוחית השתן עושים שטיפת השלפוחית עם BCG, זה לא מדבק, בטח לא במגע דרך הפה ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן