פטריות יפניות וכימותרפיה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

07/01/2013 | 16:47 | מאת: סיגל

שלום, שמעתי על כך שהפטריות היפניות עוזרות לטיפול בסרטן. היום כשבאתי לקנות כמוסות תמצית פטריות , נאמר לי ע"י הרוקחת כי אין להשתמש בהן לפני ובטיפול כימותרפי. אני אמורה להתחיל טיפול כימותרפי של קסלודה ולפטניב בסוף החודש. האם אני יכולה להתחיל לקחת אותן עכשיו ולהמשיך להשתמש בהן גם בטיפול הכימותרפי? תודה

אין כל מניעה לשלב טיפול בפטריות יפניות במקביל לטיפול בכימותרפיה. הן אינן פוגעות ביעילות הכימותרפיה והן בעלות ערך כחלק מהטיפול בסרטן. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן