עירוי של ויטמין סי

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

05/12/2012 | 15:03 | מאת: מיכלי

שלום, יש לי סרטן שד מפושט. אני מאוד רוצה לעשות עירוי של ויטמין סי. אני מכירה את דר' ליטמן, הבעיה היא שהוא רוצה על זה 1000 החומר עצמו לא אמור להיות כל כך יקר, אולי מישהו יודע איפא אפשר לעשות במחיר יותר שפוי? תודה!

10/01/2013 | 07:04 | מאת: דניאל יעקבסון

- הכוונה ללהפוך אותו ל-ליפוזומאלי - מסיס שמן, ואז לקחת דרך הקיבה, בספיגה השווה ל-IV. תסתכלי ביו-טיוב-יש הנחיות. זה כרוך בקניה חד פעמית של מכשיר שניקרא "אולטראסוניק קלינר" (כ-900 ש"ח בארץ)המערבל את האבקה עם לציטין. דניאל יעקבסון, המחלקה לרפואה אינטגרטיבית, איכילוב.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן