פפאין-ברומלין

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

10/08/2012 | 16:18 | מאת: אסתר

סרטן שחלות לאחר כימותרפיה מקבלת קלקסן 100 מה דעתך על אכילת פפאיה מכיל פפאין אנזים בעל פעילות קרישה ? או אננס שמכיל ברומלין עים פעילות מדללת דם ? תודה מראש על התשובה דר ברנר

אינני יודע מדוע מקבלת קלקסן. קיימים כיום תכשירים רבים ברפואה משלימה בעלי פעילות נוגדת קרישה בדומה לפפאין ולברומלאין. אינני בטוח האם ניתן להשתמש בהם במקום קלקסן או תכשירים דומים. לפפאין ולברומלאין תכונות אנטיסרטניות ושל חיזוק מערכת החיסון כך שהטיפול בהם תופס כמה ציפורים ביחד.באם המאורע הטרומבואמבולי בעקבותיו את מקבלת קלקסן הוא מלפני זמן רב, ניתן לשקול החלפת הקלקסן בתכשירים טבעיים. ד"ר יוסף ברנר

17/08/2012 | 15:59 | מאת: אסתר

תודה רבה על התשובה. אתה עושה עבודת קודש לפני כשנה כשהתגלתה המחלה בct התגלה גם קריש דם בראה ואוחל טיפול בקלקסן ב ct שנעשה לאחר הטיפולים לא הוזכר קריש בראה מדובר בסרטן שחלות דרגה 4 באיזה תכשרים טבעיים או אפילו קונבציונאלים אפשר להחליף את הקלקסן ? הזריקות כואבות ולא נוחות אים תוכל לתת שמות של תכשירים שאפשר להשתמש בהם זה יעזור לי מאוד.כמובן שאתייעץ גם עים הרופא המטפל בתודה רבה

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן