לדעתי צריך להפריד בין הכסף למחלות,בשביל מה שילמנו

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

09/07/2012 | 08:39 | מאת: אגון פון דמרקר

שילמנו כל החיים ביטוח בריאות וכשצריכים טיפול אזי לא מקבלים אותו אז משהו כאן דפוק שהמדינה מרשה לפגוע באנשים חולים. שיפגעו בבריאים... למה הורים צריכים להתחנן למיליון דולר בשביל טיפול,חברה ,אולי תתעוררו ?

24/11/2012 | 21:18 | מאת: יורם גני

אתה בטוח שהאינטרס של הקונצרנים לתרופות, או של כל תעשיה הבריאות היא שרמת הבריאות הכללית תעלה? ושיזדקקו להם מה שפחות? את התשובה כניראה שאתה יודע. כדאי שתקרא את חיבורה של גב' גילה בויום אודות המדען וילהלם רייך ותבין למה ואיך הסתיימו חייו של המדען הדגול הזה, שמבית הסוהר טען שיד הקונצרנים לתרופות ובעזרתו "האדיבה" של מקרטי, היתה בכך שנאסר. ואסיים במשפט שאותו אני אוהב לצטט, בעצב: "באם העולם היה מתייחס לגילוייו של המדען וילהלם רייך, ברצינות הראוייה. הסרטן ומרבית המחלות הכרוניות, היום כבר לא היו מהוות איום על חיינו". ועוד אמליץ לך לקרא את שעניתי לשואלת אודות שפעת וסרטן בפורום זה ביום 24/11/12 בברכה, יורם גני - ריפוי בביורגונומי

03/02/2013 | 18:26 | מאת: הטיפול הביורגונומי

מה גורם לכל המחלות לדעתו של דר' וילהלם רייך, הגורו של הקוסם יורם גני, המבטיח איבחון וריפוי כל המחלות בהצלחה של 100%? ------------------------------------------------------------------------- זו לא בדיחה – על פי הפסיכואנליסט דר' וילהלם רייך כל המחלות נגרמות בגלל חוסר סיפוק מיני וחוסר באורגזמות, Wilhelm Reich: the man who invented free love. Reich was a sexual evangelist who held that satisfactory orgasm made the difference between sickness and health. It was the panacea for all ills, he thought, including the fascism that forced him from Europe. In his 1927 study The Function of the Orgasm, he concluded that "there is only one thing wrong with neurotic patients: the lack of full and repeated sexual satisfaction" (the italics are his). ספרו של דר' וילהלם רייך על הסרטן. ------------------------------------------------------- http://www.amazon.com/Cancer-Biopathy-Wilhelm-Reich/dp/0374510148/ref=sr_1_1/105-8047702-8078050?ie=UTF8&s=books&qid=1194257725&sr=1-1#reader_0374510148 הסרטן מתפרץ כתוצאה מירידה בפעילות המינית. .A Shrinking Disease Due to Chronic Sexual Starvation What is Cancer? Traditionally, medical science has thought of it as an invasive tumor arising spontaneously in an otherwise healthy organism. In contrast, Wilhelm Reich defines cancer not as a tumor--the tumor is merely a late manifestation of the disease--but a systemic disease due to chronic thwaring of natural sexual functioning. In this radically different scientific investigation of a process that ends, literally, in the putrefaction of the living body due to chronic suffocatin of the tissues, Reich has arrived at the conclusion that "cancer is the most significant somatic expression of biophysiological effect of sexual stasis." If this is so, there is a far greater possibility for prevention of cancer than for its treatment. The Cancer Biopathy is Volume II of The Discovery of the Orgone. Volume I is The Function of the Orgasm. איך נרפאים מסרטן וממחלות אחרות לפי שיטתו של דר' רייך? ----------------------------------------------------------------------------- Reich invented the Orgone Energy Accumulator, a wooden cupboard about the size of a telephone booth, lined with metal and insulated with steel wool. It was a box in which, it might be said, his ideas about sex came almost prepackaged. Reich considered his orgone accumulator an almost magical device that could improve its users' "orgastic potency" and, by extension, their general, and above all mental, health. He claimed that it could charge up the body with the life force that circulated in the atmosphere and which he christened "orgone energy"; in concentrated form, these mysterious currents could not only help dissolve repressions but treat cancer, radiation sickness and a host of minor ailments. As he saw it, the box's organic material absorbed orgone energy, and the metal lining stopped it from escaping, acting as a "greenhouse" and, supposedly, causing a noticeable rise in temperature in the box. ישיבה בתא "טלפון", צובר אנרגיית האורגון שבנה דר' רייך, עשוי מעץ וכמה שכבות מתכת. http://vishwawalking.ca/images/reich/pete-orgone-acumultr.JPG מה דעתו של פרופ' אלברט איינשטיין על האנרגיה הקוסמית של דר' רייך? -------------------------------------------------------------------- The charismatic Reich persuaded Albert Einstein to investigate the machine, whose workings seemed to contradict all known principles of physics. After two weeks of tests Einstein refuted Reich's claims. בסיכום --------------- BULLSHIT אז בבולשיט הזה יורם גני מבטיח לכם ריפוי כל המחלות בהצלחה של 100%. ***************************************************** על מי מסתמך הקוסם יורם גני כשהוא מתייחס לכוח הריפוי המופלא של אנרגיית האורגון ש"גילה" הגורו שלו דר' וילהלם רייך ז"ל, שהלך לעולמו בגיל 60 ממחלת לב ושהאנרגיה ש"גילה" לא עזרה לו. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. על מאמרון פסאודומדעי שפירסמה גב' גילה בויום, שגילתה לנו את נפלאות אנרגיית האורגון. מיהי המדענית הזו גב' בויום? זוהי מיסטיקנית, אסטרולוגית, נומרולוגית ומתקשרת, מטפלת במטוטלת ובקריסטלים... http://www.oryada.com/info3_files/image003.gif כך היא חזתה את העתיד המדיני שלנו בינואר 2009: ציפי לבני ברוטציה עם ביבי בראשות הממשלה. ציפי לבני תחתום על הסכמי שלום עם שכנותינו ב 2010, מכסימום ב 2011. ציפי וליברמן ילכו ביחד... עברו 4 שנים מאז. מה התגשם ממה שחזתה אסטרולוגית זו? והגברת האסטרונאוטית הזו, שאין לה כל מושג ירוק בפיזיקה או ברפואה, מחווה גם את דעתה על קיומה של האנרגיה הקוסמית (אנרגית האורגון) לריפוי כל מחלות המין האנושי. 2. על כלכלן זוטר בשם ערן הילדסהיים, חסר כל השכלה וידע במדע וברפואה, שפרסם כתבה על דר' רייך באיזה בלוג כלכלי נידח. כן, בלוג כלכלי, לא מדעי ולא רפואי. על החרטטת הזו מסתמך גם יורם גני שלנו. פאתטי. כדאי רק לציין שוב שפרופ' אלברט איינשטיין הגדול ומדענים בכירים נוספים קבעו מזמן כי האנרגיה הזו היא פשוט בולשיט. קשה להאמין שבמאה ה-21 יש עדיין חולים שמולכים שולל ע"י רופאי אליל בורים והזויים כדוגמת יורם גני.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן