איך להחלים מסרטן בדרכים טבעיות תוך מספר שבועות

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

15/01/2018 | 01:01 | מאת: עירן

https://www.naturalnews.com/2018-01-09-top-8-ways-to-heal-america-from-cancer-when-every-us-hospital-goes-100-all-natural-with-therapy.html

הכותרת מטעה. קשה מאד להחלים מסרטן כאשר מדובר במחלה מתקדמת וגרורתית. השימוש בשיטות של רפואה אינטגרטיבית משפר את סיכויי התגובה לטיפולים וגורם להארכת חיים ולעיתים גם ריפוי מלא. השימוש בכותרת הנ"ל נותנת תקוות שווא שרק ע"י שינויים בתזונה ובהרגלים ניתן להתרפא בקלות מסרטן מתקדם. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן