שאלה דחופה לדר ברנר

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

26/06/2012 | 01:24 | מאת: גיל

שלום רב אני בן 42 ,השבוע התגלה אצלי לימפומה הודגקין, וקראתי בספר של דוקטור שירלי שפירא שהליקובקטר פילורי שהיה לי ב2007 יכול להיות הסיבה. האם זה אפשרי? וגם האם בעזרת טיפול אנטיביוטי בשילוב טיפול משלים? אפשר להבריא לחלוטין?

27/06/2012 | 06:42 | מאת: צביה רן

שלום גיל, לטיפול בהליקובקטר צריך גם תזונה מוקפדת המותאמת לך באופן אישי ע"י דיאטנית קלינית. נסה למצוא כזאת המתמחה בנושא. כל טוב ובריאות צביה רן מלווה ומעצימה מתמודדים עם סרטן ובני משפחותיהם מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

27/06/2012 | 11:43 | מאת: לדוקטור צביה

מחסלת את חיידק ההליקובקטר פילורי?

אין כל הוכחה לקשר בין זיהום בהליקובקטר להופעה של לימפומה ד"ר יוסף ברנר

27/06/2012 | 15:10 | מאת: לגיל

אך לא להודג'קינס לימפומה.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן