שיטת גפרסון,סתירה מוזרה,חוקני קפה כן,לשתות לא

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

17/06/2012 | 10:58 | מאת: תומר

שלום ד"ר חיים ברנר, קראתי על שיטת גפרסון,לא מרשים לשתות קפה אבל עושים חוקני קפה,זה משונה לא ? מה דעתך ? קפה גורם סרטן ? לדעתי אם זה נכון אז צריך גמילה ממש,אני מפסיק לשתות חוטף כאב ראש. אם אתה שואל אותי דווקא הקפה יכול להוביל תרופות למוח כי הוא מגיע מיד למוח כמו סיגריות,זה כמו כימוטרפיה. כמו שעישון מעביר חומרים מזיקים לריאות ולדם משם אולי צריך לנשום קפה,או כמוטרפיה ,נסחפתי.

17/06/2012 | 11:03 | מאת: תומר

סליחה,טעיתי בשמך כבודו,ד"ר יוסף ברנר. תודה בכלל,זה שיש לשאול כאן זה מעודד,בכלל האינטרנט לדעתי מביא את התרופה.

מדובר בשיטת גרסון ולא ג'פרסון רצוי להימנע משתית קפה מאחר ומייצר בגוף רדיקלים חופשיים, חומרים יוצרי סרטן ונוגדים את תוספי המזון הניתנים בשיטת גרסון. חוקני הקפה הינם חלק מתהליך דהטוקסיפיקציה שהינו תהליך חשוב כחלק מהטיפולים המשלימים במחלת הסרטן. הוצאת רעלים מהגוף מאפשר למערכת החיסונים בגוף להתרכז במאבק נגד תאי הסרטן ולחסוך את הצורך להתמודד במקביל עם רעלים שונים בגוף. חוקני הקפה עוזרים לנקות את המעי הגס ואת המערכת של דרכי המרה ומשפרים את יכולת הדהטוקסיפיקציה של תאי הכבד. ד"ר יוסף ברנר

08/07/2012 | 21:42 | מאת: קפה ארומה

יש לי מספר המלצות לגבי חוקני קפה: 1. מאד חשוב להזהר מקפה חם.... 2.יש כאילו שצריכים חוקן "נס" אבל בדרך כלל מספיק "בוץ".... 3.לא לשכוח להקציף את החלב זה מאד חשוב לארומה... בהצלחה

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן