חולה מעי גס. חלה בגריאטריה במרסר אין טיפול??

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

17/11/2017 | 13:07 | מאת: דבי

בן 92 עקב הזיהומים בגריאטריה הובא לשם עקב דלקת בשתן עקב טיפולים כימיים אחרי חודש נתקף בשיעול טורד לטענת המקום זהו חיידק מרסר שעמיד ואין לו טיפול . אז מכייחים מעט וחמצן וזהו מצבו מתדרדר רוצה לקחתו הביתה לטיפולי הוספיס אבל חוששת מהדבקה במרסר יש לדעתך איזשהוא טיפול לצרה זו?

17/11/2017 | 13:58 | מאת: vit c

מכיון שלא ניתן לניוד, השתדלו למצוא רופא שיסכים (נסו את ד"ר ברנר) להגיע למקום בו מאושפז, ולתת אינפוזיות של ויטמין C על בסיס יומי או לפחות 3-4 פעמים בשבוע. בימים שלא יקבל עירוי לקחת C דרך הפה. אם לא מוצאים רופא שיתן אינפוזיות, לרכוש אבקת ויטמין C כמו סודיום אסקורבט למשל, ולתת לחולה 5-6 פעמים ביום מעורבב במים. אפשר להתחיל עם 1-1.5 גר' ולעלות בהדרגה תוך מספר ימים למינון של עד הרגשת אי נוחות בבטן או תחילת שלשול. כשחולים, אפשר לעיתים להגיע (גם בלקיחה אוראלית) למינונים גבוהים של C גם עד 25 גר' ביום ואפילו יותר. חשוב שהכמות היומית תתחלק ל - מספר הנ"ל של לקיחות, כדי לשמור לאורך היום על רמות גבוהות בדם של הויטמין. בנוסף, כדאי לשקול שימוש גם בשום ובפרופוליס איכותי.

מציע להוסיף אכינציאה ונוני בניסיון להתגבר על הזיהום ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן