טיפול בסרטן הערמונית עם איסקדור

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

02/11/2017 | 07:31 | מאת: מריה

שלום רב,לאבא שלי גילו סרטן הערמונית והוא כבר מפושט לכבד ועצמות.אבא שלי גר ברוסיה.כמוטרפיה הוא לא מקבל כי הוא חלש לטענת הרופאה,תרופת איסקדור יכולה איכשהו לעזור לו,להקל עליו ?אם כן,איך עושים את זה,איפה קונים עם מי מדברים על המינונים? תודה מראש,אשמח לעזרה!

איסקדור הינן זריקות הומיאופטיות הניתנות בדרך תת-עורית. בקופסה יש מינונים הומיאופטיים עולים. מתחילים מהמינון החלש ועולים. כאשר במינון מסויים מופיע אודם וגרוד באזור הזריקה, בוחרים מינון אחד או שניים מתחת כמינון המקסימלי. ד"ר יוסף ברנר

02/11/2017 | 22:49 | מאת: טוב לדעת

אני מניח שזה מגובה בהרבה מחקרים קליניים.

05/11/2017 | 00:29 | מאת: ממש לא

אין ולו מחקר קליני רציני אחד שהוכיח שלהומיאופתיה יש ערך כלשהוא בטיפול בסרטן.

03/11/2017 | 01:05 | מאת: עודד

איך זה ייתכן שתכשיר הומיאופתי גורם לתגובה דלקתית או אלרגית במקום ההזרקה? הרי תכשיר הומאופתי לא אמור להכיל חומר פעיל מלבד מים.

02/11/2017 | 21:23 | מאת: דביקון

סרטן ערמונית הוא לא מסוג הסרטנים שבהם איסקדור מצטיין דווקא. אביך לא מתאים לטיפול הורמונלי? האם נוסה כבר? לא מכיר את המקרה ומצבו של אביך כלל, אבל אם הרופאים חושבים שדווקא כימותרפיה היא האלטרנטיבה הטיפולית היחידה עבור אביך בשלב זה, וחוששים כי מצבו הקליני הירוד לא מאפשר כימותרפיה, עדיין ניתן לשקול את הדברים הבאים: 1. טקסוטר במינון מופחת (נאמר 70%). אם גם מינון זה גורם לרופאים חשש אז: 2. כימותרפיה מטרונומית יומיומית של cyclophosphamide אוראלי במינון מופחת של 50 מ"ג ובשילוב עם 2 מ"ג (מינון מאוד נמוך) של Dexamethasone יומיומי. טיפול זה הוא בעל פרופיל רעילות נמוך וכמעט ללא תופעות לוואי. יותר מכך, מינון מטרונומי כזה של cyclophosphamide לא רק שאינו מדכא מערכת חיסון, הוא אף מחזק אותה. כמובן שכדאי וחשוב בנוסף לשלב דברים מהרפואה המשלימה במקביל.

02/11/2017 | 21:46 | מאת: מריה

טיפול הורמונלי לא עוזר.הוא גם נורא סובל מהרגל נפוחה ויוצאת ממנה נוזל לימפטי מה אפשר לעשות עם זה?תודה רבה על ההתייחסות ועיצות.

1. קיימות כיום תרופות חדשות כמו אבירטרון, אנזולטמיד, קבוזטיניב ועוד עם פעילות כנגד סרטן ערמונית מפושט. 2. יש להשתמש בשיטות השונות של רפואה משלימה, החל מתוספים דרך הפה, תזונה ועוד. 3. נפיחות ונוזלים ברגל מרמזים על הימצאות גרורות בבלוטות לימפה באגן, טיפול בהקרנות (אם לא קיבל) ובהיפרתרמיה עשוי לעזור ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן