בהצלחה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

19/10/2004 | 09:59 | מאת: טל בלו

שלום שלמה בבית החולים הסיני בצ'נגדו היה כתוב: "קודם המילה, אחר כך הצמח ,בסוף-הסכין" תחילה, יש לדבר עם המטופל, להקשיב, להרגיש, לבדוק מהיכן מגיע? מה מקדם אותו, מה מעכב? מה הוא חושב על מצבו, על הנסיון בו הוא עומד. לאחר מכן-לטפל בו בצמח-משל לכל שיטות הרפואה הטבעית. וההמשך, כאשר צריך-בסכין-משל לרפואה המערבית. ישר כוח על הפורום החדש. טל בלו

19/10/2004 | 10:21 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

הי טל, תודה על האיחולים. אנחנו כולנו יכולים ללמוד רבות מהפילוסופיה (כולל כמובן הרפואית) הסינית. אשמח ביותר על השתתפותך ותרומתך הפעילה בפורום.

24/10/2004 | 21:57 | מאת: נורית

סין היא לא דוגמא טובה , תחולת החיים בסין היא כ- 70 שנה לעומת 78-80 בעולם המערבי.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן