רפואה אלטרנטיבית מסכנת את חייהם של חולי סרטן

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

28/08/2017 | 18:58 | מאת: מחקר חדש

http://www.healthline.com/health-news/alternative-treatments-more-than-double-risk-of-death-for-cancer-patients?print=true

הרבה יותר חולים מתו כתוצאה ישירה של סיבוכים ונזקים של טיפולים קונבנציונליים אשר ניתנו לחולים לא מתאימים ובמצב גופני לא מתאים, מאשר אלה שמתו עקב טיפולים אלטרנטיביים. ד"ר יוסף ברנר

29/08/2017 | 16:14 | מאת: מחקר חדש

וטיפולים קונבנציונלים מרפאים 50% מהחולים.

הצחקת אותי. כל גידול שהינו מעבר לניתוח אינו בר ריפוי חוץ מחולים בודדים עם סרטן אשכים, חלק מהלימפומות, חלק מהלאוקמיות, כוריוקרצינומה ומעט גידולים של ילדים. ד"ר יוסף ברנר

29/08/2017 | 19:26 | מאת: הצחקת אותי

זכורה לי כתבה שלך שבה כתבת שניתוחים מרפאים כ 35% מהחולים ורדיותרפיה וכימותרפיה ביחד כ 20-25%. היום אפשר להוסיף גם את הטיפולים הביולוגיים החדשים. זה אומר שאלפי חולי סרטן בישראל נרפאים מדי שנה מעבר לניתוחים מסוגים שונים של סרטן. מדי שנה אף חולה לא מחלים מטיפולים אלטרנטיביים בלבד. למה למכור אשליות?

חולים ברי ניתוח נרפאים מהניתוח ומהטיפולים המונעים לאחר הניתוח בכימותרפיה ו/או הקרנות ן/או הורמונים. חולים עם מחלה שאינה ברת ניתוח, לא ניתנים לריפוי בעזרת כימו או הקרנות, וגם הטיפולים הביולוגיים והאימונותרפיים החדשים במרבית המקרים אינם מרפאים כיום, כאשר רואים תגובות מרשימות לטפולים ביולוגיים ואימונותרפיים (בעיקר בגידולים נדירים כמו מלנומה וכליה ובחלק מסרטן הריאה) מודים האונקולוגים בכתבות שמתפרסמות בספרות המקצועית והלא מקצועית, שהכימותרפיה פסה מאחר ואיננה יעילה והעתיד הוא בטיפולים הביולוגיים/אימונותרפייה ד"ר יוסף ברנר

30/08/2017 | 00:36 | מאת: לסיום

בתרופות ביולוגיות ובאימונותרפיה, אבל בוודאי לא ברפואה אלטרנטיבית חסרת בסיס. האמנם גידולי מלנומה וסרטן הריאה הם גידולים נדירים????

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן