המשך לשאלה הקודמת....

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

06/02/2017 | 15:51 | מאת: שרון

ממש הפחדת אותי עכשיו אני בת 24 והסבתא שחלתה היא בת 72 אני ממש בחרדות קשות זה נפוף סרטן המעי הגס בגיל כזה אני ממש בחרדות.. ואומרים שבדיקת דם סמוי בצואה זה לגיל מבוגר יותר.. יש לי כאב בצד המותן האגן שמאל וגם במפשעה זה מסוכן?? אני ממש בחרדות

בדיקת דם סמוי אינה קשורה בגיל ומתאימה כדי לשלול סרטן במעי הגס. הכאבים שלך אינם ספציפיים ומציע שתפני לרופא המשפחה ותעברי בדיקות דם כלליות ושהוא יעריך האם נחוצות בדיקות אחרות. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן