פטריית turkey tail נגד סרטן

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

06/02/2017 | 12:44 | מאת: דריה

שלום, רציתי לדעת מה המינון של הטיפות של הפטרייה ביום? האם מישהו פעם השתמש בטיפות של הפטריה הזאת והאם הרגשתם שיפור או תופעות לוואי כלשהן? תודה

לפטריה זו כמו לפטריות אחרות יכולת לשפר את תפקוד מערכת החיסון. לא ידוע לי על תופעות לוואי מיוחדות. ד"ר יוסף ברנר

06/02/2017 | 18:17 | מאת: דריה

תודה ד׳׳ר, מה המינון המקובל של הטיפות של הפטריה? האם זה 3-9 טיפות ביום? תודה

הפטריה הזאת משווקת בכדורים (2 ביום) או בנוזל עם כף מידה (2 מנות ביום). אינני מכיר את הטיפות אך מעריך כי המינון הגבוה הוא הרצוי. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן