שיטת בדוויג אנטי סרטן

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

30/01/2017 | 12:02 | מאת: ענבל

שלום ד"ר. אני לא מוצאת קוטג' עזים אורגני בשום מקום. אני מחפשת את מה שישיג את הספיגה הטובה ביותר. אשמח לעצתך. האם להשתמש בקוטג' רגיל, כמה אחוזי שומן, האם עדיף יוגורט עזים אורגני, אם כן, איזה סוג, במה יש הכי הרבה חומצות אמינו גופרתיות. אשמח מאד להמלצתך כי אני רוצה שהטיפול יהיה כמה שיותר יעיל וקרוב למה שד"ר בדוויג המליצה. תודה !!!!!

קוטג' רגיל זה בסדר גמור, לא חשוב כמה אחוז ד"ר יוסף ברנר

01/02/2017 | 18:12 | מאת: ג

ממתי שיטת בדוויג מרפאת סרטן?

לא הבנתי את השאלה ד"ר יוסף ברנר

02/02/2017 | 17:06 | מאת: ג

הכוונה בשאלתי היא האם שיטת באדוויג (קוטג' + שמן פשתן) הוכחה בניסויים קליניים שיש לה השפעה כלשהיא על מהלך המחלה והישרדות החולים?

שמן פשתן מכיל כמויות גדולות של אומגה 3 אשר חשיבותו כחלק מהטיפול במחלות הסרטן איננה מוטלת בספק. ד"ר יוסף ברנר

03/02/2017 | 03:03 | מאת: תומר

כנ"ל לגבי אומגה 3.

להלן מידע על אומגה 3 באתר בי"ח ממוריאל, מרכז הסרטן הגדול בעולם (שם אני התמחיתי באונקולוגיה): Preliminary findings suggest benefits of fish oil supplementation in increasing efficacy of chemotherapy, improving survival (38), and for maintenance of weight and muscle mass (39) in patients with nonsmall cell lung cancer (NSCLC). An EPA-enriched oral supplement improved tolerability of chemotherapy in patients with advanced colorectal cancer (40). And, when combined with chemotherapy, fish oil supplementation may delay tumor progression in patients with colorectal cancer (49

03/02/2017 | 16:30 | מאת: תומר

נאמר בציטוט שלך שאלו ממצאים ראשוניים. האם היו אלו מחקרים RANDOMIZED CONTROLLED TRIALS? אם לא - קשה להסיק מסקנות. בנוסף, במחקרים אלו השתמשו בתוסף של אומגה 3, לא במתכון של באדוויג שכולל קוטג' ושמן פשתן. כך שקשה להסיק מזה שדיאטת באדוויג עובדת בסרטן למרות ששמן פשתן עשיר באומגה 3.

09/02/2017 | 00:37 | מאת: יאיר

http://www.cam-cancer.org/The-Summaries/Dietary-approaches/Budwig-diet

03/02/2017 | 16:36 | מאת: תומר

http://ar.iiarjournals.org/content/34/1/39.long

כפי שכתבתי הרבה, אני אינני מצדד בדיאטות לחולי סרטן אלא בעקרונות תזונה לחולי סרטן. ידוע שחד סוכרים מזיקים לחולי סרטן וצריך לכן להימנע ממאכלים עשירים בגלוקוז. ידוע שתזונה דלת שומן הינה חלק בלתי נפרד מהטיפול בסרטן ומשפרת את סיכויי ההישרדות. ידוע שפירות וירקות רבים מכילים חומרים הפועלים כנגד סרטן ביחוד אלה ממשפחת המצליבים, תה ירוק ושחור ועוד. לכן עקרונות התזונה של חולי סרטן יהיו: להימנע מסוגי מזון מזיקים להרבות ולצרוך סוגי מזון מועילים ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן