תתחדש :-)

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

19/10/2004 | 09:13 | מאת: רויטל ברמן

ברכות רבות לפתיחת הפורום החדש בניהולך. נחמד סוף סוף לקשר פנים עם השם ;-) מאחלת לך בהצלחה, בהנאה, עלה והצלח. מעמיתתך מפורום נטורופתיה.

19/10/2004 | 10:15 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

אני מאוד מקווה שהפורום הזה יהפוך לנקודת מפגש מפרה ומעצימה של כולנו: מטפלים הוליסטיים, מבריאי סרטן, בני משפחותיהם, וכל מי שמעונין לתרום וללמוד בתחום זה, לטובת כולנו. מי יתן, וכולנו נהיה מדומים לצבא הגדול של תאי הדם הלבנים, הנלחמים בהצלחה בתאים הסרטניים (דימוי של סיימונטון). אשמח כמובן להשתתפותך הפעילה ולתרומתך

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן