לימודים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

05/01/2005 | 17:45 | מאת: איתן

שלום, האם כדאי להמשיך בלמודי תואר שני בפיזותרפיה ? ומה ההבדל בין מטפל עם תואר ראשון לבין מטפל עם תואר שני.

08/01/2005 | 12:41 | מאת:

התואר השני באונ' ת"א הוא באופיו מחקרי, במידה ואתה מעוניין להיות חוקר מסלול זה מתאים לך (חשוב גם להמשך דוקטורט). כרגע אין מסלול קליני בארץ למרות שיש שמועות שאוניברסיטת בן גוריון יפתחו מסלול כזה בקרוב. מסלול כזה כפי שיש בשאר העולם מקנה קורסים מתקדמים יותר ותורמים למקצועיותך ולא לכישוריך המחקריים. מארק רובין BPT