מחשרי זרם,רשיון לעבודה בהתחום,םפרים.

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

02/01/2005 | 19:45 | מאת: lena

למדתי פיזיותרפיה ברוסיה,יש לי ניסיון בעבודה עם מחשרי זרם.היתי רוצה לדעת איפו אפשר ללמוד את זה בארץ ואיפו אפשר לקנות םפרים בהמקצוע.גם היתי מודה על מידע על מחשיר tens (באיזה freguency ,pulse width אדיף להשתמש להורדת כאבים).

08/01/2005 | 12:34 | מאת:

לנה שלום, ניתן ללמוד אלקרותרפיה רק בתואר לפיזיו' באוניברסיטה או קורסים פרטיים אשר מתפרסמים באגודה לפיזיותרפיסטים בישראל. www.ipts.org.il. לפי רמת השאלות שלך יש לך הרבה מאוד חומר ללמוד לפני שתוכלי לעבוד בצורה אחראית עם אנשים. בהצלחה, מארק רובין BPT