ניתוח הרניה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

16/11/2007 | 03:11 | מאת: יוסי

שלום ! לפני כשנתיים עברתי ניתוח לתיקון הרניה צד ימין-בקע-קילה. עד היום אני סובל מכאבים כאשר אני סוחב כבד או כאשר משהו מתחכך באזור, הפנו אותי למרפאת כאב, אני על כדורים. עצד נפגע בלה בלה. שאלתי- אני כשנתיים הפסקתי לעשות כפיפות בטן, אני מפחד שהבטן חלשה מדי, ואז הקילה ייפרוץ שוב, מה אני יכול לעשות כדי לפתח לאט וביציבות את האזור שם.? שיהיה חזק!? תודה.

24/11/2007 | 21:13 | מאת:

התייעץ עם פיזיותרפיסט ,מדריך ספורט מוסמך או מדריך פילאטיס, לגבי שיטות לחיזוק רצפת אגן.