בורסיטיס

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

31/10/2007 | 19:51 | מאת: ורד

האם ידוע לך אם יש קשר בין בורסיטיס במפרק הברך לשיעורי ספינינג מרובים לאורך זמן? מדובר בביצוע שעורי ספינינג בתדירות של 4 פעמים בשבוע למשך חצי שנה. תודה

01/11/2007 | 21:05 | מאת:

שלום ורד יש מספר בורסות בברך מה הסימפטומים מהם את סובלת? הבורסה שנקראת Pes anserine bursa יכולה להגיב לעומס יתר הנוצר בספינינג הכאב המורגש הוא בסביבות 2 עד 4 ס"מ מתחת לקו המפרק. יכול להיות שספינינג יגרום לכך אך לרוב אם הפעילות נערכת לאורך זמן ובאופן הדרגתי לא אמורה להיות בעיה.. ניתן לבדוק אם הורדת העומס קירור המקום ומתיחות להמסטרינגס יקלו עליך.