בעיה בשקע הכתף

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

01/01/2005 | 04:17 | מאת: יניב

היום במהלך האימון בחדר כושר במכשיר מקרבי שכמות הרגתי שכאילו נתפס לי השריר ,או מה שזה לא יהיה, בשקע הכתף השמאלית. הפסקתי מייד את התרגיל הרגשת התפוס התחלפה בכאב. יש לציין שלא שיניתי כלום במהלך האימון ועשיתי חימום בתחילת האימון. מה קרה לי ומדוע רק בכתף אחת ? ממה נובעת הגשת התפיסה הזאת וממה נובע הכאב לאחר שהמקום השתחרר? האם יש להפסיק את תרגילי הכתף ולאפשר למקום לנוח ? תודה.

08/01/2005 | 12:09 | מאת:

קודם כל לא ברור לי מה זה שקע הכתף, שנית רצוי להפסיק אימוני כתפיים לשבויים שלוש ליתר ביטחון, אפ הבעיה עברה תוך יום לא הייתי מתרגש, אם הכאבים נמשכים יתכן וקרעתה גיד בצורה שלמה או חלקית, רצוי להתיעץ עם פיזיותרפיסט אודות התרגילים אשר אתה מבצע כי לא תמיד עודים מאוזן בחדר כושר ויוצרים חוסר שיווי משקל נין קבוצות שרירים. Nארק רובין BPT