כאב בצואר

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

11/10/2007 | 23:10 | מאת: רון לוי

שלום לבני בן 18 היפוטוני. ראשו החל להתכופף בשנה שנתיים אחרונות. בקושי עושה התעמלות. לאחרונה סובל מכאבים בצואר. צילום הראה שאין בעיה ,הרופאה אמרה שהשרירים- הם הבעיה. צריך פיזיוטרפיה. בנתיים מחכה לתור . מה כל הדברים שאפשר לעשות עכשיו בגילו? ידין נשואות לאחור והוא מחזיק את הראש. מי יכול להדריך בדבר ישיבה מול מחשב, אופן נשיאת הראש ,וכל ההתנהלות של חיי היום יום. תודה

18/10/2007 | 19:39 | מאת:

שלום ההמלצה החמה מאד שלי היא במקביל לפיזיותרפיה ללכת להתאמן בפילאטיס שזוהי שיטה שבהחלט מטפלת היטב בנושא זה ,ניתן גם ללכת לשיטת אלכסנדר או יוגה. אני מודע לכך שקרוב לודאי שבנך קצת יהיה לו קושי עם המסגרות האלה שכן רוב המתאמנים הן מתאמנות. לדעתי אימון בשיטות אלו לאורך זמן הוא הפתרון היעיל ביותר.