זרמים בגפיים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

16/09/2007 | 21:31 | מאת: סיגל

שלום וערב טוב, לפני חודש וחצי "נתפס" לי הגב. בחלק התחתון. קיבלתי 2 זריקות של וולטרן שכאבו לי. והחלטתי להפסיק. לאחר שבועיים של כאב נגשתי לטיפול "טוינא" בקופ"ח.הטיפול היה מאד אגרסיבי וכואב והיתה הקלה קטנה. לאחר כמה ימים החלו לי "זרמים" בגפיים התחתונות ואף בידיים. יותר בגפיים התחתונות עד לבהונות. מאז כחודש וחצי עדיין מרגישה זרמים. אורטופד הפנה אותי לבדיקת EMG שיצאה תקינה לחלוטין.(גפיים עליונות ותחתונות). כעת מחכה לבדיקה אצל נוירולוג. הכאבים בגב פחתו, בעקבות פיזיוטרפיה. האם יש דאגה לגבי הזרמים? האם זאת תופעת לוואי זמנית לגב שנתפס? אולי לטיפול בטווינא שהיה כאמור אגרסיבי מאד. אודה לך על התייחסותך המהירה והמקצועית. תודה מראש, סיגל

17/09/2007 | 10:43 | מאת:

שלום לך סיגל, זרמים כפי שאת מתארת, נגרמים ככל הנראה מצביטת עצב, לפחות לגהי הרגליים. האפ את סובלת גם מהצוואר? לא יתכן זרמים בידיים כתוצאה מבעיה בגב תחתון. רצוי מאוד להיבדק אצל ניורולוג על מנת לאבחן בדיוק את סיבת הזרמים. מארק רובין BPT

17/09/2007 | 11:58 | מאת: סיגל

תודה לתשובתך המהירה. אכן יש לי תור לניורולוג. יש לי תחושה שהצביטה בעצב נגרמה לי ע"י הטיפול טווינא שקיבלתי. שהיה כאמור אגרסיבי. עפ"י נסיונך כמה זמן במקרה כזה להחלמה? (בלי התחייבות כמובן). תודה שוב, סיגל