שחרור לחץ מעצב

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

22/08/2007 | 13:25 | מאת: ארז

שלום, יש לי פריצת דיסק בצוואר שלוחץ על עצב - לפי CT, דבר שגורם לי אי נוחות רבה וכאבים. המליצו לי על פיזיותרפיה ושם המליצו לי בין היתר מתיחת צוואר. עשיתי 2 מתיחות עם מכונה ואני לא מרגיש כמעט שיפור, יחד עם זאת כשאני יושב ומותח צוואר בעצמי , אני מרגיש הקלה, אך היא זמנית. השאלה היא כמה מתיחות יש לבצע והאם נראה לך שזה יעזור? לא אכפת לי לעשות את זה גם 10 פעמים אם זה לא גורם נזק ויעזור. תודה.

23/08/2007 | 22:52 | מאת:

שלום ארז גם הקלה זמנית מועילה שכן היא משחררת את הלחץ מהעצב שתף את הפיזיותרפיסט המטפל בך בתנועה המשחררת אותך הוא יוכל להתאים לך תרגילים ומתיחות ספציפיים