מגן ירכיים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

14/12/2004 | 17:46 | מאת: יעל

אימי בת 75 נוטה ליפול וכמובן סובלת מאוסטאופורוזיס. שמעתי על מגני ירכיים המגינים על עצם הירך מפני שבר במקרה נפילה מה ידוע לכם על המוצר? היכן ניתן להשיגו? האם הוא בכלל יעיל.? לתשובתך אודה

17/12/2004 | 00:09 | מאת:

יעל, ניתן למצוא את המגן ירכיים בחנויות אורטופדיות, במידה ויש לך כללית מושלם יש גם השתתפות של 85%, במידה ויש לך המלצה מרופא או פיזיותרפיסט, האם זה יעיל? לא תמיד, אך הוא מעניק תחושת בטחון ולדעתי הוא לא מזיק אף על פי שסביר שאינו נח במיוחד. המלצתי היא לגשת לאחת החנויות ולמדוד את המוצר, להרגיש את ההרגשה ולהחליט. מקווה שעזרתי, מארק רובין BPT

14/02/2005 | 11:52 | מאת: טלי

שלום, אני בת 29 עברתי ניתוח פריצת דיסק בשנת 95 בחוליות L5 S1 ובשנת 2004 עברתי עוד ניתוח באותם חוליות. אני מטופלת בפיזיוטרפיה פעמיים בשבוע , ועדיין סובלת מכאבים. האם אני יהיה זקוקה לטיפול פיזיוטרפי כל החיים? מה אוכל לעשות כדי שהכאבים ייפסקו? תודה מראש טלי

16/02/2006 | 14:06 | מאת: לימי

הנני מבקשת חומר על פריצת דיסק בכתף אשמח אם יצורפו צילומים כדי להבין זאת גם ויזואלית. אם אוכל לקבל גם חומר על ניתוחים או מניעתם לגבי פריצת דיסק בכתף - אשמח

06/10/2005 | 21:00 | מאת: חגית

שלום. כעובדת בתחום הגריאטריה בקופ"ח כללית. עדיין מגיני הירכיים לא ניכנסו לביטוח המושלם ואמורים להיכנס (כך שמעתי היום מהסוכן) בנתיים ניתן להזמין את הסוכן לביתו של המטופל, שמו ערן פלאפון 052-2690681. לגבי מחקרים אז מחקר שנעשה בארץ במרכז שוהם הוכיח את יעילות הטיפול באופן מובהק. בהצלחה, חגית

23/01/2006 | 09:18 | מאת: דניאלה

היי יעל, אני קניתי מחברת כמיטק מגן ירכיים וזה עזר מאוד לאמי. אני ממליצה לך להתקשר ולשאול. יש להם גם אתר נחמד שתוכלי לקבל פרטים: http://www.chemitec.co.il/content/view/15 דניאלה