בעיה בקרסול רגל שמאל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

08/06/2007 | 22:22 | מאת: דרור

שלום רב. ב-8.5 סובבתי את הקרסול במסגרת משחק כדורסל ומייד רצתי למיון(היה יום שישי ללא אורטופד תורן).בצילומים שנעשו לי במיון לא גילו שבר ורק חבשו לי את המקום בתחבושת. במשך כמה ימים שמתי את הרגל בקערת מים עם קרח והלכתי לביקורת אצל אורטופד שאמר לי לקנות AIRCAST. כיום הנפיחות ירדה ואני עדין מתהלך עם ה-AIRCAST.עדין מרגיש כאבים מידי פעם והשאלה היא איזה תרגילים אני יכול לעשות בבית לצורך חיזוק המקום והאם אני יכול לחזור למגרש עם ה-AIRCAST תודה

10/06/2007 | 21:32 | מאת:

שלום דרור מצורף קישור לתרגילים בשלב הנוכחי הייתי ממליץ לך לא ללכת עם ה AIRCAST אלה במצבים בהם אתה חושש שתנקע שוב את הרגל הייתי ממליץ לך לעשות את התרגילים אחר כך לחזור בהדרגה לפעילות קודם רק ריצה קלה אח"כ ספרינטים לאחר מכן שחק בכדור לבד ורק לאחר מכן לחזור למגרש עם ה AIRCAST ואח"כ בלעדיו זהו תהליך שחשוב לבצע אותו בהדרגה כדי להימנע מנקע חוזר.http://www.aofas.org/i4a/pages/index.cfm?pageid=3330

13/06/2007 | 00:32 | מאת: דרור

תודה רבה אני אבצע זאת רק במקום ריצה אני אעשה הליכות זה בסדר?