סיכויי החלמה מפריקת כתף

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

22/05/2007 | 00:00 | מאת: אלמוני

אני לפני כחמש שנים פרקתי את הכתף שלי במהלך משחק כדורסל, כמובן שצרחתי מכאבים כמו ילדה קטנה. פינו אותי לבית חולים באמבולנס כי לא יכולתי לזוז סנטימטר. בתצלום הרנטגן הרופא איבחן שבר עומד ללא תזוזה בזרוע, סדק בחומרוס, ופריקת כתף קדמית. הטיפול שלי היה משכך כאבים קיבוע למשך 4 שבועות וכן חודשיים של טיפול פיזיותרפי. כמובן שמאז התאוששתי שיחקתי כדורסל בליגה לאומית (ללא שימוש במגני כתף), עברתי קורס מאמני כדורסל בוינגייט, התגייסתי לצבא בפרופיל 72 , עשיתי טירונות חי''ר וכן קורס מפקדים. אני רוצה לצייין שהתאמנתי המון בחדר כושר כדי לחזק את הכתף שלי עמדתי במחסומים עם שכפ''ץ קרמי ואפוד וזה לא כאב לי. אני רוצה להתמיין לקורס טיס, האם אני יכול לעשות את זה? יש לי סיכויי להעלות את הפרופיל ל82 או 97 והאם הסעיפים האלה פוסלים אותי מלהתקבל לקורס למרות שהחלמתי מאז וחיזקתי את השרירים?

25/05/2007 | 23:57 | מאת:

הפנה את השאלה לפורום אורתופדיה או לאורתופד הם קובעים את סעיפי הליקוי