המשך קיפוזיס

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

25/04/2007 | 09:34 | מאת: איתי

האם הקיפוזיס יכולה להחמיר מישיבה לא נכונה במשך 8 דקות? או במשך שעה? http://lib.cet.ac.il/storage/items/7600_7699/0000007687/7687_M.jpg כי פשוט אמיר אני והשכבה שלנו הלכנו לראות סרט קצר ואני הסתרתי לילד אחד משום שאני ישבתי קדימה והוא אחרוה והוא התחיל לקלל אותי ונעלבתי והוא באע והוריד ליד את הראש ואף מורה לא אמר לו כלום ואני כמחו טמבל הקשבתי לו אני ישבתי כמו בלינק ששלחתי לך בתמונה שרשום בה איקס

25/04/2007 | 21:12 | מאת:

שלום איתי התשובה היא לא, הקיפוזיס יכול להחמיר אך ורק אם זוהי תנוחה קבועה בה אתה מתמיד רוב שעות היום במשך חודשים ושנים ולא כתוצא מאירוע זה או אחר, מותר לשבת מדי פעם שמוט אין בזה נזק רק לא לשבת כך רוב הזמן.