קיפוזיס וכעס על עצמי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

24/04/2007 | 15:23 | מאת: איתי

שלום לך אמיר שמי הוא איתי ואני נער בגיל 17 עוד מעט. שמתי לב שיש לי קיפוזיס עוד משנה שעברה כנראה . רציתי לשאול אותך האם קיפוזיס יכולה להיוצר מישיבה לא נכונה? כי מה שקרה לי הוא שאני הייתי לי תקופה שישבתי לא נכון כלומר לא עם כל הגב על המשענת וכאב לי הגב והמשתכי לשבת כך . והיום אני ממש כועס על עצמי ורוצה לשאול אותך האם קיפוזיס קלה יכול להיוצר מישיבה לא נכונה? כי לאף אחד במשפחתי אין גיבנת בנוסף עד כיתה ט יותר נכון אמצע כיתה ט מאז אמצע כיתה ט התחלתי לשבת לא נכון אבל הפסקתי עוד שאלה קיפוזיס יכולה להיוצר מעומס יתר של מכון כושר? הלכתי לפיזיותרפיה והפיזיותרפית אמרה לי שבגילי עד אפשר לתקן האם היא צודקת.?

24/04/2007 | 21:36 | מאת:

שלום איתי אכן הפיזיותרפיסטית צודקת ובגילך ניתן לתקן קיפוזיס קלה בעזרת תרגילים אני קורא שאתה כועס על עצמך,אל תכעס ,השתמש באנרגיות האלה על מנת לתקן את המצב, לעשות תרגילים ולהיות מודע ליציבה שלך. קיפוזיס לא יכולה להיווצר מעומס יתר של מכון כושר.