כאבים ברגליים בריצה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

08/03/2007 | 21:00 | מאת: ירון

שלום אני רץ מזה חצי שנה 6 ימים בשבוע מספר קילומטרים ביום, יש לי כאבים ברגליים מעל כפות הרגליים ומתחת לברך, בחלק הקדמי ( בעצם), מה ההסבר לכך? מה ניתן לעשות? תודה...

11/03/2007 | 22:09 | מאת:

הסבר הסביר הוא שפיתחת שברי מאמץ הסימן העיקרי הוא שהכאב מתגבר תוך כדי הריצה הפתרון הוא להפסיק לרוץ , לעבור בירור ע"י ביצוע של מיפוי עצמות. לאחר מכן אם אכן מדובר בשברי מאמץ יש לנוח לתקופה שתיקבע ע"י הרופא ולאחר מכן לחזור לריצה רק על פי סולם מאמצים מדורג.