ברכיים נעולות

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

06/03/2007 | 07:01 | מאת: שרי

שלום מה נכון ולא מזיק לישר ברכיים עד נעילת ברכיים או להשאיר ברכיים כפופות? אני משתתפת בשעורי יוגה ושם מבקשים לנעול ברכיים בפילטיס ובפלדנקרייז טוענים שהנכון הוא לא לנעול ברכיים אלא לכופף אותן. אני מבולבלת. מה הנכון? תודה שרי

07/03/2007 | 06:22 | מאת:

שלום שרי כמו בכל דבר התשובה היא באמצע ניתן ליישרברכיים הכוונה בלנעול היא יישור יתר בדרך כלל צריך להימנע מעמידה לאורך זמן עם ברכיים נעולות הדרך לדעת שאינך נועלת היא ליישרן לחלוטין ואז ולשחרר טיפה באופן כללי אין בהתעמלות נכון ולא נכון הכל נושא של מינון והתאמה לרמת המתאמנים תמשיכי להתאמן בהנאה וללא פחד