דחוף!!!! מה עושים אחרי הורדת גבס??? !!!

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

05/03/2007 | 23:51 | מאת: איריס

אמיר שלום כתבתי לך לפני כמה ימים על נקע שקובע עם גבס היום זה היום ה20 ונראה לי יותר מדי בשביל נקע אני נמצאת כרגע באיטליה אני רוצה להסיר אותו וללכת. הנקע בקרסול שמאל אני פיספסתי מדרגה ונפלתי כאמור לפני 20 יום אני רוצה לדעת מה אני עושה עכשיו???? האם להתחיל ללכת כרגיל או לחכות עם זה מה הדרך הבטוחה ביותר להחזיר את הקרסול לכושר בלי לפגוע בו ? מה אתה ממליץ לי לעשות? פה אני לא יכולה לעשות פיזוטרפיה..... אמיר . אני ממש מודה לך על התשובה וסליחה על אורך ההודעה........ איריס

07/03/2007 | 21:56 | מאת:

שלום איריס תתחילי בהנעת הקרסול בסיבובים באויר או במים חמימים. לאט להתחיל נשיאת משקל בישיבה ,לאחר מכן בעמידה להעביר משקל מרגל לרגל. לנסות לאחר מכן ללכת בקצב שמאפשר הליכה ללא צליעה. בהמשך ניתן לבצע תרגילים רבים נוספים. בהצלחה

10/03/2007 | 22:36 | מאת: איריס

מותר לדרוך על הרגל גם אם היא עדיין כואבת ונפוחה? האם מותר לי לרכב על אופניים ? מודה לך . איריס