תומך קרסול

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

29/01/2007 | 15:34 | מאת: מיקי

שלום אשמח לקרא חוד. בני בן ה14 עבר שבר בקרסול וכדי להגן על הקרסוליים רכשנו air sport הוא משחק כדורסל 6 ימים בשבוע. ונשאלת השאלה האם זה יכול להזיק במידה ויפסיק להשתמש או באופן כללי זה לא מומלץ ? (המאמן שאל אם נועצנו במישהו ואכן קנינו מבלי לשאול. בתודה מראש מיקי

11/02/2007 | 13:23 | מאת: ארנון רביד

מיקי שלום. לא כתבת מה מצבו של הקרסול היום, האם הוא היה או עדיין בטיפול פיזיותרפיה. במידה וכן, הפיזיותרפיסט ידע לענות לך האם כדאי להוריד או לא, במידה והוא לא היה או סיים, יש להוועץ באורטופד. בכל מקרה יש להפסיק בהדרגה ובתרגול מבוקר, לא על דעת עצמכם. ארנון, פיזיותרפיסט