הריון וגלים קצרים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

24/01/2007 | 14:39 | מאת: מיכל

הנני מטופלת במכון לפיזיותרפיה. אם בכוונתי להיכנס להריון, כמה זמן לפני עלי להתרחק מהמכשיר של ה"גלים קצרים"?

25/01/2007 | 22:41 | מאת:

התייעצי עם המטפלים במקום אין הנחיה להימנע מטיפול או קירבה לגלים קצרים לפני כניסה להריון, אךבכל מקרה אנו מתייחסים לאשה שכבר מנסה להיכנס להריון כאל אשה בהריון. במידה והינך מנסה להיכנס להריון אסור לך להיות מטופלת על ידי גלים קצרים. מבחינת קירבה למכשיר במכשירים החדשים כיום מדובר על הימנעות משהיה קבוע (כשמונה שעות) במרחק של מטר אחד מהמכשיר, מצב שלא קיים כמטופלת. במכשירים הישנים הטווח הוא קצת גדול יותר והקרינה רבה יותר התייעצי בצוות. בכל מקרה הייתי מבקש לא להיות מטופל בתא הסמוך למכשיר ולמען השקט הנפשי שלך רחוק ככל האפשר.