תנועת חוליות גב עליון באמצעות כדור טניס

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

08/01/2007 | 21:20 | מאת: נעם

אמיר שלום רב מזה שנים אני סובל מכאבי גב עליון וצאוור באיפן כרוני. חבר קרוב (שהוא לא מקצועי) הציע לי להצמיד כדור טניס אל הקיר וללחוץ את אותם חוליות באותם אזורים. עשיתי זאת ובאמת לאחר מכן הרגשתי את רגישות המקום מצאתי לנכון להיוועץ איתך שהרי לך יש ידע מקצועי שאלתי , האם לדעתך הדבר מומלץ ועשוי להקל על הכאבים? בברכה...

12/01/2007 | 22:47 | מאת:

שלום נועם זוהי טכניקה מוכרת אשר באופן מבוקר בהחלט יכולה להפחית כאב.היזהר לא ליצור לחץ מוגזם.