האם ייתכן גם שבר וגם קרע?

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

31/12/2006 | 17:25 | מאת: נורית

נאמר לי שלא ייתכן שגם שברתי את הכתף וגם קרעתי גיד/שריר/או משהו אחר. מרגע הנפילה הרגשתי כאבים עזים ביותר בזרוע, ולאו דווקא בכתף. לאחר שהצילום הראה על שבר בצוואר ההומרוס, לא המשיכו לבדוק האם קיים גם קרע כלשהו בזרוע. עכשיו עברו כחודשיים ואני עושה פיזיותרפיה והכאבים בזרוע הרבה יותר משמעותיים מאשר בכתף. שאלתי היא: אם אכן , בנוסף לשבר קרעתי משהו, האם מותר לי לעשות את התרגילים בפיזיותרפיה ?

02/01/2007 | 22:54 | מאת:

שלום נורית שבר בכתף בהחלט יכול לגרום לכאבים לאורך הזרוע יחד עם זאת הכל אפשרי שברים או קרעים נוספים אנחנו בעיקר בודקים לפי התלונות של המטופל אם יש חשד לפגיעה נוספת התייעצי עם הפיזיותרפיסט שלך או פני לרופא הם יחליטו על הפניה להמשך טיפול