כאבים במפרק הרגל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

12/12/2006 | 16:25 | מאת: raz

תקופה ארוכה אני סובל מכאבים באזור חיבור הרגל לאגן, הכאבים מתעוררים בעיקר לאחר שאני מבצע מתיחה או מאמץ מסויימים של הרגל. (להשערתי יתכן שהסיבה היא בגלל פעילות אקרובטית שעשיתי ללא חימום.) הלכתי לאורטופד ביצעתי צילומים, ולא איבחנו בצילומים כלום (ברמת העצם) נשלחתי לפיזיוטרפיה ושם נאמר לי שזה כנראה שריר שמתחכך בעצם או משהו כזה.. שאלתי היא: האם יש אפשרות לאבחן ולטפל את בתופעה בצורה יותר מדוייקת וספציפית? אודה מאוד על העזרה!

21/12/2006 | 22:32 | מאת:

שלום רז תמיד יש דרכים לאבחן בצורה מדוייקת יותר, במקרה שלך ע"י CT או MRI יחד עם זאת אם אין כוונה לשנות את כיוון הטיפול ,כגון לבצע ניתוח, אז ממילא הטיפול יהיה פיזיותרפיה, במקרה הזה חבל על הכסף והקרינה מהצילומים. הכוונה בצילומים היא בדרך כלל לשלול קטסטרופות כגון גידולים או שברים ולא כדי לספק את סקרנותנו.