טיפול ב CRPS

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

01/12/2006 | 10:25 | מאת: נדין

שלום, אני סובלת מ CRPS בכף רגל , נמצאת בטיפול פיזיותרפי חמישה חודשים רצופים!!! ועדיין השיפור הוא מינימלי, שיפור קטן בתנועה וירידה קטנה בנפיחות(לאחר הידרותרפיה) אבל אותם כאבים. האם יש באיזור חיפה פיזיותרפיסט המומחה בטיפול ב CRPS? מה אתה ממליץ על השלב הבא? תודה נדין

04/12/2006 | 17:01 | מאת: נדין

האם יש סיבה לאי קבלת תשובה? מקווה ומחכה להתייחסות בהקדם תודה נדין

04/01/2007 | 23:08 | מאת: חיים

נדין שלום טיפול נכון ב CRPS יתחשב ב STAGE של ה"מחלה" בו נמצא האדם. ראוי לבדוק או לקבוע באיזה STAGE את מוגדרת . לאחר חמישה חודשים של טיפול יש לצפות לשינוי . כלשהו. לפעמים כדאי לחפש נתיב אחר או נוסף של ריפוי - יחד או בנפרד לטיפול הפיזיותרפי. הצעה: בטיפול רייכיאני-ביואנרגטי אשר עוסק בקשר בין גוף ונפש ולפי שיטת "חוכמת גופנפש" נטען כי כף הרגל משקפת את תחושת הקלות בה אנו מתקדמים בחיים, אשר דרכה אנו נעים בעולם. אם את מתחברת למסר זה,ותרצי להתמסר לריפוייך ע"י תנועה, קול ,מגע ,נשימה-ומפגש עם תכני עומק פנימיים- אתן לך יעוץ ראשוני ללא תשלום. .