דרום אמריקה,צניחה חופשית ומוצ'ילה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

15/11/2006 | 15:13 | מאת: אמיר

שלום לכולם! ב21.1 אני טס לדרא"מ. בכוונתי לבצע מסלולים של טרקים וכו'.בכך אין לי בעיה. העניין הוא שאני אסחב תיק של 80L במשקל של 30 קילו. יש לי שברי דחיסה בחוליות L4 D12.עד כמה באמת אוכל להסתדר? כיצד אוכל להקל על הגב ולמנוע כאבים חוץ מקניית תיק איכותי?האם יש תיק מיוחד למקרים כאלו? דבר שני...אני מתכוון לבצע צניחת טאנדם(כמו חופשית רק עם מדריך).כדאי לי?

20/11/2006 | 21:41 | מאת:

שלום אמיר הייתי פונה בשאלה עם הצילומים לאורתופד או לרופא המטפל שלך נסיעה נעימה