פיזותרפיה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

01/11/2004 | 02:12 | מאת: טל

שלום רב, אני חושב על לימודי פיזותרפיה. ובהיותך פיזותרפיסט מנוסה ומוכשר רציתי לשאול אותך לגבי שוק העבודה ושכרו של הפיזותרפיסט. כמה מרווחים העובדים בבתי חולים ומשרד הבריאות. ומה לגבי טיפול פרטי. והאם רופאים מרווחים יותר? לא צריך מספרים אבל מי מרוויח יותר ומי פחות. תודה מראש

07/11/2004 | 23:48 | מאת:

טל, שאלתך מורכבת, הרי לא כל פיזיותרפיסט ולא כל רופא מרוויחים אותו הדבר, וייתכן שפיזיותרפיסט ירוויח בתחילת דרכו יותר מרופא אך לטווח רחוק זה עלול להתהפך (או לא), לגבי משכורות רופאים אין לי מושג, לגבי פיזיותרפיה אחלק בצורה גסה, בבתי חולים ממשלתיים לרוב מרוויחם הכי מעט, אחרי זה בתי חולים פרטיים. במכונים בקופות חולים מרוויחם יותר ובבתי אבות מרוויחים לרב הכי הרבה (ובצדק). לגבי המגזר הפרטי זה כבר תלוי ביכולות העסקיות שלך ומוניטין המקצועי. בהצלחה בהמשך דרכך, מארק רובין BPT

16/04/2006 | 01:01 | מאת: רונן

שלום רציתי לשאול היכן (מלבד חיפה) אפשר ללמוד בארץ פיזיותרפיה תודה