חולת MS מחפשת פיזיותרפיסט ספציפי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

30/10/2004 | 22:42 | מאת: שושי

לאחרונה קבלתי המלצה מרופא שעוסק באורתופדיה שיקומית באיטליה שעלי לפנות לפיזיותרפיסט שתחום התמחותו נוירולוגי - נאורומוטורי העוסק בתחום שנקרא KABATH PERFETI - אודה אם למישהו מידע בנוגע לעוסק/ת בתחום זה בארץ תודה

08/11/2004 | 00:07 | מאת:

שושי, חיפשתי מידע על השיטה שציינת ללא הצלחה, האם ידוע לך איך מאייתים את זה בדיוק? אודה לך אם תמסרי עוד מעט מידע. ישנה פיזיותרפיסטית בתל השומר בשיקום ניורולוגי בשם אורלי אשר מומחית לטיפולים השונים של MS, יתכן והיא תוכל למסור לך מידע או לטפל בך באופן פרטי. בהצלחה, מארק רובין BPT

20/11/2004 | 23:57 | מאת: שושי

תודה על התשובה. כן מצאתי מידע נוסף. מדובר על שני אנשים נפרדים עם שיטות שונות. לאחד קוראים KABAT או KABATH עוד לא הצלחתי להבין מהו השם הנכון, אשר עוסק ב- PNF - Facilitazione propriocettiva neuromuscolare והשני PERFETI או PERFETTI אשר עוסק ב- ETC - Esercizio Terapeutico Conoscitivo המידע נלקח מדוברת איטלקית לכן ההסברים הם באיטלקית. ניסיתי לחפש ברשת ולא מצאתי מידע נוסף. פרט לכך שהראשון הינו As Kabat is very very fatiguing, she feared in my case an opposite effect. תשובה של חולת MS מאיטליה. אשמח אם תוכל להפנות אותי לפיזיותרפיסטית בתל השומר שציינת כדי שאוכל לדבר איתה ישירות או לקבל את המייל שלה. תודה רבה