שיתוק פנים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

20/04/2006 | 23:01 | מאת: אוסנת

שלום רב אני אברתי שיתוק פניים בגיל 11 הברתי ניתוך לשחרור העצב והקול היה בסדר היום אני בת 36 קיבלתי קעבים בצד סמול של העוזן חוש תעם נעלם רגש בצד ימין אין פנית לרופא משפחה וקיבלתי קדורים אני לא יודעת עם התיפול נכון או לא אזרו לי בבקשה

23/04/2006 | 20:00 | מאת:

הפנתי את שאלתך למארק רובין המתמחה בתחום זה

25/04/2006 | 23:15 | מאת:

אוסנת, שלום רב, קודם כל יש כאן פורום שלם בנושא פאציאליס וניתן למצוא שם המון מידע שימושי. אין קשר בים המקרה עכשיו למקרה שהיה לך בתור ילדהץ מדובר אצלך בהתקץ אקוטי של שיתוק הפנים על רקע וירוס, לפי המידע אשר מסרת לי בטלפון המקרה שלך קל ואני מאמין שהחושלה תחלוף במהרה. תרגישי טוב, מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה