שאלה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

08/10/2004 | 15:31 | מאת: יעל

איפה לומדים פיזיותרפיה ? ומה נדרש ?

09/10/2004 | 19:12 | מאת:

יעל שלום, ניתן ללמוד פיזיותרפיה ב-4 מקומות בארץ, באוניברסיטת ת"א, אוניברסיטת בן-גוריון, חיפה ומכללת אריאל. החוגים באריאל וחיפה חדשים, נפתחו רק לפני כמה שנים, בב"ש מלמדים הכי הרבה זמן, (בזמנו למדו בוינגייט אך המגמה הועברה לב"ש). הלימודים בארץ הם 4 שנים שברוב המקומות לומדים חומר תאורתי 3 שנים ושנה יוצאים להתנסויות קליניות בבתי חולים ,מכוני פיזיו' בקופות החולים ומרכזי שיקום כגון בית לוינשטיין. לגבי הדרישות לכל מקום דרישות משלו, בת"א מה שחשוב זה אך ורק ציונים, בב"ש הדרישות נמוכות בהרבה אבל יש ראיון אישי אשר מסנן אחוז נכבד מהנרשמים, לגבי חיפה ואריאל אני לא יודע, אך סביר להניח שקל יותר להתקבל. פקטור חשוב לקחת בחשבון זה מספר סטודנטים בכיתה, מכיוון שהרבה קורסים הם מעשיים ואתה מקבל יותר הדרכה אישית מהמרצה ככל שיש פחות סטודנטים, שוב לגי אריאל וחיפה אני לא יודע אבל בב"ש יש כיתות קטנות של כ-35 איש לעומת ת"א שיש שם 100 אשר אם אני לא טועה מתחלקים ל-2 בשלב מסויים של הלימודים. בהצלחה, מארק

13/10/2004 | 17:59 | מאת:

http://physiotherapist.co.il/schools.htm

11/12/2007 | 17:55 | מאת: עאסי

אני רוצה לדעת אם אני יכולה ללמוד פיזיותרפיה באוני בר-אילן.. בבקשה.. ומה הן הדרישות