טשטוש ראיה לאחר צליפת שוט

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

06/04/2006 | 08:37 | מאת: שרונה

שלום רב, לפני מספר שנים לאחר תאונה מקרה של צליפת שוט חוליות סי 5 ו סי 6 פריצת דיסק ובלט דיסק. בעבר נימול ביד ורגל שמאל. מזה שנה טשטוש ראיה בעין שמאל בלבד. נוירולוג שלח אותי לעבור MRI מח נמצא תקין ולכן אני שואלת האם יתכן כי טשטוש הראיה נובע מפריצת הדיסק, ואם כן האם טיפול פיזיותרפי יעזור לי? האם המזרון עליו אני ישנה לא טוב? אולי הכרית? בוצעו בדיקה נוירולוגית צילום קרקעית העין, לא נמצא משהו. אורתופטיסטית מצאה טשטוש ראיה. ניגשתי לנוירו אופטלמולוג שאמר שה MRI היה צריך להיות של עמוד השידרה ולא של המוח

08/04/2006 | 21:20 | מאת:

שלום שרונה המקרה שאת מתארת אינו נשמע לי כדבר אשר טיפול פיזיותרפי מוכר מטפל בו. יש קודם להמשיך בירור עד למציאת מקור הבעיה. בהצלחה.