כאבים בצוואר ובראש

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

03/02/2006 | 02:37 | מאת: BD1233

אני סובל זמן רב בכאבים בראש ממש לחץ בגוגולת ומעל העיניים... יש לי רגישות בצווארלפי מה שהבנתי...עשיתי מיפוי עצמות אמרו לי שאין בעיה ואני צריך פיזיותראפיה וזה יעזור לכאב אני רוצה לדעת אם זה באמת יכול להיות הפתרון? או שככל הניראה פיזיותרפיה זה לא מה שיעזור לי לכאב?

09/02/2006 | 08:35 | מאת: ירון

כאבים המקרינים מהצואר לקדמת המצח והעיניים הם שכיחים יש לודא כמובן שאין בעיה אחרת ( עיניים סינוניס וכו' ) ברור צואר עשוי להועיל למהלך הטיפול . במקרים רבים פיזיותרפיה נכשלת או לא מביאה לתוצאות משביעות רצון בבעיות צואר עם לחץ עצבי . או אז יש לבצע דיקור סיני ורק אצל בעל ניסיון בתחום

19/02/2006 | 00:05 | מאת:

שלום, הבעיה שלך נשמע אורטופדית, לכן פיזיותרפיה היא הפתרון, אל תצפה לפתרון פלא, תהליך הריפוי לוקח זמן. בהצלחה, מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה