שיקום עצבי עקב הרדמה ספינלית

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

07/01/2006 | 12:08 | מאת: הסובל

בעקבות הרדמה ספינלית לפני שנה -כאשר החדירו לי את המחט לחוט השדרה הם נגעו לי באחד העצבים ואז רגל ימין קבלה גירוי חשמלי וקפצה. מאז אני סובל מבעיה מוטורית וכאבים חזקים. עלי לציין שאני הולך כמעט רגיל אבל ברגל הפגועה אני דורך על העקב וישר הרגל נופלת. כלומר אין התייצבות. כמוכן בבדיקות EMG הסבירו לי שיש פגיעה באחד הסעיפים של העצב הסכיאטי. עליי להדגיש שאחרי מאמץ פיזי כגון הליכה קצרה אני מרגיש זרמים חזקים מאזור הישבן עד קצות אצבעות הרגל. ברגל הפגועה. נ.ב: נעזרתי בסד פיני למשך תקופה של חודשיים(אך אין צורך בו כי יש לי תנועה מוטורית) אבקש התייחסותך המפורטת בבקשה ל: 1האם הפגיעה הפיכה וניתן לשקם את הנזק(חשוב לי לדעת) 2 . כמה זמן אסבול מהתופעה הזו של הזרמים.

08/01/2006 | 23:24 | מאת:

שלום אני רואה שפנית לפורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב, אכן להם יש יותר כלים לענות לך