דלקת פרקים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

13/11/2005 | 19:46 | מאת: כנרת

שלום אני בת 22,חליתי בדלקת פרקים תגובתית חריפה מאוד לפני כארבעה חודשים. יש לי עליות וירידות.כפות הרגליים,הידיים,הברכיים והמרפקים נפוחים,התנועה מוגבלת מאוד,הגעתי למצבים בהם לא יכלתי לנוע בכלל וסבלתי מכאבים איומים עד כדי כך שכאב לי להחזיק דף!בזמן האחרון מצבי משתפר אט אט עם תרופה חדשה שהוסיפו לי(מטרוטרקסאט) לפני כשבועיים וחצי.אני מעוניינת לדעת האם כדאי לי להתחיל בפיזיותרפיה ומתי? בהתחשב בעובדה שאמנם יש לי שיפור,אך עדיין אינני מצליחה לסגור את כף ידי לדוגמא.אני פשוט חוששת שמא המחלה תשאיר באיבריי נזק בלתי הפיך. בתודה מראש

08/12/2005 | 23:49 | מאת:

שלום רב, תשובה שאני לא אוהב לתת בפורום זה, אבל רק האורטופד שלך יכול להחליט. צר לי על החוסר מידע, מארק רובין BPT