עקמת והטיפול

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

12/11/2005 | 22:25 | מאת: יוני

ד"ר שלום , איזה טיפול עשוי להתאים לעקמת וגם חוסר יציבות (כשאני הולך מבחינים בעקמת\אי יציבות הגוף למרות שמאובחן במיפוי עצמות מלפני 6 שנים עקמת קלה באיזור D11-L2) האם יש דרכים לשיפור היציבות \לריפוי עקמת? אולי העקמת הוחמרה מזה 6 שנים (אני בן 26) קיימת אפשרות של החמרה? לתשובתך תודה מראש,יוני

08/12/2005 | 23:51 | מאת:

במקרה זה דרושים תרגילי יציבה יומיומיים והמון מחויבות שלך, בכל קופה יש פיזיותרפיסט אשר מתמחה ביציבה. תרגיש טוב, מארק רובין BPT