בהמשך לשאלה על מכשיר הטנס

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

21/10/2004 | 22:29 | מאת: שלומי

שלום דוקטור א. האם המכשיר לא יגרום לבעיות עקב העובדה שהבעיה לא מטופלת אלא רק מוסוות/מושתק לכמה שעות ? ב. הבעיה היא חוסר סחוס בברך, מה הטיפולים הקונבנציונאלים ו/או האלטרנטיביים שאתה ממלץ לנסות ? תודה

27/10/2004 | 15:39 | מאת:

שלום רב, המכשיר לא יגרום לבעיות נוספות, הרי שמדובר בשחיקה בסחוס, את הגלגל לא ניתן להחזיר אחורה אבל אפשר לפחות להפחית את הסימטומים. לגבי טיפולים אלטרנטיביים, לא ידוע לי על משהו, עוד טיפול קונבנציונלי זה ללכת עם ברכיה, ויש גם זריקה של Hylinic Acid, מה שדומה לקרבולת תרנגול אם שמעת. בהצלחה, מארק