תרגילים בזמן העבודה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

12/07/2005 | 22:48 | מאת: מרים

סטודנטית לפזיותרפיה סיפרה לי ששמעה על תוכנת מחשב שכל רבע שעה מחליפה את מסך המחשב לתמונה עם תרגיל מסוים למספר שניות. כך זה מזכיר לנו לעשות הפסקה ואפילו מראה תרגילים!!! חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי. האם שמעת על זה?

13/07/2005 | 18:57 | מאת:

מרים, נשמע רעיון מדהים, לא שמעתי על זה אך אשמח אם תודיעי לי על פרטים אם תמצאי. תודה, מארק

18/09/2005 | 13:45 | מאת: likuper

היי, התוכנה נמצאת אצלי ואשמח להעביר לך אותה. חלק גדול מהמטופלים שלי כבר נעזרים בה. ליאורה, מעסה רפואית ומעסת ספורט. מוסמכת מטעם מכון וינגייט.